donderdag 25 februari 2010

Achterstevoren leven: dat is pas innovatief!

En Marcel?

Heeft deze dag veel rendement opgeleverd??

Voor mij in ieder geval een paar lekkere stukken vlaai (en vele Blackboardcalls :S).

Verjaardagen en natuurlijk het afscheid van Mariska. Het afscheid was zoals je van haar kan verwachten, onvoorspelbaar ;) Maar ze was blij met haar eigen Plein Publique. Leuk stukje had je voor haar geschreven. En haar computerverrassing natuurlijk :P

Natuurlijk had zij ook nog iets te vertellen, op haar eigen manier. Een verhaaltje dat ze via via (copyright??) had gekregen. Het lijkt een beetje op de film van Benjamin Button. Nog niet gezien. Jij?


Heb je er wel eens aan gedacht wat er gebeurt als je achterstevoren zou leven?

Het lijkt me veel leuker.
Om te beginnen sta je op uit de dood, een spectaculair begin.
Als je uit de kist stapt word je verwelkomt door je familie en beste vrienden, die hoef je dus niet meer uit te zoeken en ze hebben allemaal een bloemetje meegenomen.
Dan mag je een jaar of 20 lekker achter de geraniums hangen, iedere dag een paar borrels,
af en toe een uitstapje met een rondvaartboot, elke maand je uitkering.
Op een dag staat er ineens een vent voor je deur met een gouden horloge. Die bied je meteen een goed betaalde baan.
Naarmate de jaren voorbijgaan, krijg je ook steeds meer zin om te werken, je voelt je ook steeds beter, je kan zoveel roken als je wil, want je longen worden steeds schoner.
Je kunt drinken wat je wil, de katers worden steeds kleiner. Je raakt je buik kwijt zonder dat je er iets voor hoeft te doen.
Je gaat ook steeds meer van je man of vrouw houden. In het begin heb je maar 1 keer sex per jaar. Maar op 't laatst 10 keer per week.
Op een gegeven moment moet je naar school maar je weet alles al dus je doet geen flikker.
En de laatste jaren van je leven kan je lekker in de zandbak spelen, je kan snoepen wat je wil, je bent toch al je tanden weer kwijt.
Dan nog een paar maanden aan een vrouwenborst sabbelen, daarna nog 9 maanden in de veilige, warme moederschoot, en daarna eindig je in eenallesverzwelgend, gelukzalig orgasme!

Of het innovatief is? Het biedt in ieder geval een andere kijk op het leven. Net zoals Bob de Jong die wat trainingsrondjes tegendraads schaatste moeten wij dat ook maar eens doen.
Over schaatsen, dan wel scheve schaatsen gesproken :P
Lege doos vond eigenlijk wel dat je 'overspel' speelde door nu ook met een ander te duobloggen. Haha. Zo had ik nog niet bekeken! Hij heeft natuurlijk wel gelijk *grrrr*

Maar toch, veel succes dit weekend met je verkiezingscampagne!
Judith

1 opmerking:

Judith zei

waarom is dit nu weer bijna niet te lezen die tekst door die kleur. Moeten toch een ander template pakken, want deze werkt niet fijn.
Een andere keer, nu even niet.